Miten IP-todennus päivitetään Skype Connectiin?

Takaisin hakutuloksiin

Skype Connect -palvelun tarjoamaan infrastruktuuriin on tehty muutamia muutoksia. Sinun täytyy ehkä päivittää SIP-profiilisi määritykset, jotta palvelu ei keskeydy.

IP-todennustietojen päivittäminen

1. Siirry Skype Manager -sivustolle ja kirjaudu sisään Skype Manager -tilillesi.
    2. Valitse Ominaisuudet-välilehti ja valitse sitten Skype Connect.
    3. Valitse SIP-profiilisi-luettelosta Näytä profiili ja valitse sitten Tunnistustiedot.
    4. Tarkista, mitä tunnistusmenetelmää profiilissa käytetään:
      • Rekisteröinti – Muutos ei vaikuta tähän, joten lisätoimia ei tarvita.
      • IP-tunnistus – Tunnistustiedot on päivitettävä. Jatka ohjeiden mukaisesti.
    5. Jos haluat päivittää tähän profiiliin määritetyt Skype Connect -osoitteet, valitse Rekisteröinti ja palaa sitten takaisin napsauttamalla IP-tunnistus.
    6. Merkitse yhteyden tiedot muistiin SIP-laitteesi uudelleenmäärittämistä varten.
    7. Toista tämä prosessi kaikissa SIP-profiileissasi.

SIP-laitteen määrittäminen uudelleen.

SIP-päätepisteiden päivittäminen
    IP-tunnistustietojen päivittämisen jälkeen sinun on ehkä päivitettävä laitteesi päätepisteiden määritykset. Koska kaikki laitteet poikkeavat toisistaan, katso ohjeet uudelleenmäärittämiseen oman laitteesi ohjeista.

Palomuurin määrittäminen uudelleen
    Jos olet aiemmin määrittänyt palomuurin sallimaan liikenteen Skype Connectista, määritä palomuuri uudelleen vastaavasti.

Alla on luettelo kaikista IP-osoitteista, joista Skype Connect SIP ja RTP-liikenne on peräisin.

Skype Connect IP-osoitteet: