Mikä on Pikakokous ja miten sitä käytetään Skypessä?

Takaisin hakutuloksiin

Skypen Pikakokouksen avulla voi helposti määrittää yhteiskäyttötilan ja kutsua sekä Skype-yhteystietoja että ystäviä tai perheenjäseniä, jotka eivät ole Skypessä. Osallistujat voivat osallistua kokouksiin helposti, vaikka heillä ei olisikaan tiliä

Miten kokous luodaan Skypessä?
    Kokouksen aloittaminen on helppoa – kirjaudu vain sisään Skypeen ja valitse Pikakokous universal Meet Now button-painike. Saat puhelulinkin ja Jaa kutsu -painikkeen, jonka avulla voit helposti kutsua muita. Kun olet valmis, määritä puhelu ääni- tai videopuheluksi ja valitseAloita puhelu -painike. Voit myös luoda kokouksen suoraan verkosta.

create Meet Now GIF

Miten Pikakokous-kutsuun vastataan ja puheluun liitytään?
    Yksilöllinen Pikakokous-linkki avaa mihin tahansa laitteeseen asennetun Skype-sovelluksen. Voit liittyä kokoukseen tai keskusteluun vieraana, vaikka et olisikaan kirjautuneena sisään. Jos sinulla ei ole Skypeä asennettuna työpöytäversiona, linkki avautuu helppokäyttöiseen Skype for Web -sovellukseen. Voit myös halutessasi asentaa Skypen laitteeseesi.

Mitä kokouksen aikana voi tehdä?

Meet Now call controls
    Kokouksen aikana voi:
    A - Avata viimeisimmät keskustelut.
    B - Nähdä puhelussa mukana olevat osallistujat.
    C - Jakaa Pikakokous-linkin.
    D - Aloittaa puhelun tallennuksen.
    E - Mykistää mikrofonin tai poistaa mykistyksen.
    F - Ottaa videon käyttöön tai poistaa se käytöstä.
    G - Lopettaa puhelun.
    H - Avata keskustelun.
    I - Jakaa näytön.
    J - Lähettää reaktion puheluun.
    K - Nähdä lisää vaihtoehtoja.

Voiko Pikakokouksen keskustelua käyttää vielä kokouksen jälkeenkin?
    Pikakokous-linkki on käytettävissä tarvittaessa milloin tahansa. Puhelutallenteet säilytetään 30 päivän ajan, ja keskustelussa jaettu mediasisältö säilytetään sitäkin kauemmin. Skypen Pikakokous sopii täydellisesti kokouspuheluihin, webinaareihin tai työhaastatteluihin.

Miten Pikakokous ja Ryhmäkeskustelut eroavat toisistaan?

• Pikakokous-keskustelut voidaan määrittää nopeasti ja jakaa muiden kanssa kahden helpon vaiheen avulla. Kaikilla uusilla Pikakokous-keskusteluilla on kuitenkin aluksi sama otsikko ja profiilikuva. Napauta tai napsauta kokouksessa keskustelun otsikkoa, valitse MuokkaaEdit text button-painike ja anna keskustelulle uusi nimi ja lisää profiilikuva.
    • Ryhmäkeskustelut ovat mukautettuja alusta alkaen, sillä ne edellyttävät ryhmän nimeä ja osallistujien valintaa ennen keskustelun luomista.

Haluatko lisätietoja?
    Skype-tilin kokeileminen ilman Skype-tiliä
    Miten Skype asennetaan?
    Miten löydän uusia yhteystietoja Skypessä?
    Miten voin lähettää pikaviestin?
    Miten Skype-asetuksia muutetaan?