Skype-nimen muuttaminen

Takaisin hakutuloksiin

Skype-nimi on käyttäjänimi, jonka Skype on luonut automaattisesti, kun ensimmäisen kerran liityit Skypeen. Se on yksilöllinen tunniste, jonka avulla toiset käyttäjät löytävät sinut Skypen hausta, eikä sitä voi muuttaa tai muokata. Voit kuitenkin vaihtaa Skype-näyttönimesi, joka näkyy hakutuloksissa Skype-nimen (yksilöllisen tunnisteen) lisäksi. Lue lisätietoja artikkelista Skype-näyttönimen muuttaminen.

Jos haluat uuden tai erilaisen Skype-nimen, sinun on luotava uusi tili. Huomioi seuraavat asiat, ennen kuin luot uuden tilin:

• Kun luot tilin, Skype luo sinulle automaattisesti uuden kirjaimista ja numeroista koostuvan Skype-nimen, jota ei voi muokata.
    • Muista viedä Skype-tiedostot, keskusteluhistoria ja Skype-yhteystietosi Skype-tililtäsi, ennen kuin suljet sen. Tiedoksesi, että et voi tuoda vietyjä tietoja tai yhteystietoja uuteen Skype-tiliin.

Kun uusi tili on luotu, voit sulkea alkuperäisen Skype-tilisi, jos et enää halua pitää tiliä aktiivisena, mutta tämä sulkee myös Microsoft-tilisi. Lue lisätietoja artikkelista Tilin sulkeminen.