Miten voin ottaa yhteyttä Microsoft Teamsin käyttäjiin Skypestä?

Takaisin hakutuloksiin

Voit helposti ottaa Skypestä yhteyttä työtovereihin, liikekumppaneihin ja asiakkaisiin, jotka käyttävät Microsoft Teamsia.

Yhteyden muodostaminen Microsoft Teamsin käyttäjän kanssa kahdenkeskisessä keskustelussa tai puhelussa:

1. Avaa Skype-sovellus.
    2. Valitse Search iconIhmiset, ryhmät ja viestit ja etsi henkilöitä kirjoittamalla heidän sähköpostiosoitteensa.
    3. Valitse yhteyshenkilöt hakutuloksien kohdasta IHMISET ja lähetä heille viesti.

Huomautus: Vain tietyt keskustelu- ja puheluominaisuudet ovat käytettävissä.
    4. Kun henkilöt ovat hyväksyneet pyyntösi, näet heidät yhteyshenkilöluettelossasi.

Huomautus: Jos Skype-tilisi on puhelinnumerosi ja Microsoft Teamsia käyttävät yhteyshenkilöt yrittävät hakea sinua, he eivät ehkä löydä sinua. Sinä voit kuitenkin hakea heitä ja lähettää ensimmäisen viestin yhteyden muodostamiseksi.