Esittelyssä päivitetty ja parannettu Skypen Windows 10 -versio

Takaisin hakutuloksiin

Kesäkuusta 2020 alkaen Skypen Windows 10 -versio ja Skypen työpöytäversio yhdistyvät, jotta voimme tarjota yhtenäisen käyttökokemuksen. Näin voimme tarjota uusimmat päivitykset ja parannukset riippumatta siitä, ostatko Skypen Microsoft-kaupasta vai skype.com-sivustolta.

K: Mitä uusia ominaisuuksia tässä versiossa on?

V: Tarjotaksemme yhtenäisen käyttökokemuksen eri ympäristöissä olemme lisänneet seuraavat:

• Päivitetyt sulkemisvaihtoehdot, jotta voit sulkea Skypen tai estää sen automaattisen käynnistymisen
    • Parannettu lokerokuvake, joka näyttää uudet viestit ja tavoitettavuustilan
    • Tiedostojen jako suoraan Resurssienhallinnasta
    • 9 videota videopuhelussa
    • Taustan vaihtaminen
    • Moderoidut keskustelut
    • Parannetut pikakokoukset
    • Parannetut puhelutoiminnot

K: Mitä tämä versio ei tue?

V: Yritimme säilyttää nykyisen Skypen Windows 10 -version kaikki ominaisuudet, mutta on muutamia asioita, joita ei vielä tueta tällä alustalla:

• Jaetun oikopolun integrointi
    • Outlookin yhteystietojen synkronointi