Skypen hätäpuhelutuki Yhdysvalloissa

Takaisin hakutuloksiin

Skype tukee nyt hätäpuheluita hätänumeroon 911 Yhdysvalloissa.

Voit myös ottaa käyttöön 911 hätänumeron sijainnin jakamisen, jotta Skype voi automaattisesti siepata ja jakaa sijaintisi hätäoperaattoreiden kanssa hätäpuhelun aikana. Sijaintisi jaetaan vain siinä tapauksessa, että soitat numeroon 911 puhelusi reitittämiseksi ja sijaintitietojen antamiseksi paikalliselle hätäoperaattorille.

Jos käytät laitetta, jolla ei ole sijainnin jakamisen ohjelmointirajapintaa, tai olet sijainnissa, jossa sijainnin jakaminen ei ole käytettävissä, sijaintiasi ei jaeta automaattisesti hätäpalveluoperaattorin kanssa.

911-hätänumeron sijainnin jakamisen ottaminen käyttöön:

1. Valitse Skypessä profiilikuvasi.
    2. Valitse Asetukset, valitse sitten Tietosuoja.
    3. Ota käyttöön911-hätänumeron sijainnin jakaminen. Sinun on kuitattava Ilmoitukset ja tiedot ja Erityiset 911 -varoitukset rajoitteista ja käyttörajoituksista prosessin viimeistelemiseksi. Voit poistaa 911-hätänumeron sijainnin jakamisen käytöstä milloin tahansa, mutta tämä tarkoittaa, että osoitettasi ei jaeta hätätapauksessa 911:n kanssa.

Huomautus: Sinun on ehkä myös sallittava sijainnin jakaminen laitteesi asetuksista. Ilmoitusten hallinta on laitekohtainen. Jos et ole varma, miten voit tarkistaa laitteesi asetukset, voit katsoa ohjeita valmistajan sivustolta.