Kuinka voin vaihtaa fiilisviestiäni Skypessä?

Fiilisviestisi kertoo ystävillesi, mitä olet tekemässä tai mikä on fiiliksesi. Jos haluat apua fiilisviestisi vaihtoon, valitse käyttöympäristösi tai laitteesi seuraavista.

1. Napauta näytön alareunan Omat tiedot ‑välilehteä.
    2. Klikkaa fiilisviestialuetta fiilisviestin lisäämiseksi tai poistamiseksi.
    1. Napauta valikkokuvaketta .
    2. Napauta Fiilisviesti fiilisviestin lisäämiseksi tai poistamiseksi.
    3. Tallenna muutokset napauttamalla valintamerkkikuvaketta.
    1. Klikkaa profiilikuvaasi.
    2. Lisää tai poista fiilisviesti Fiilis-kohdan vierestä.
    3. Tallenna muutokset painamalla Enter-näppäintä.
    1. Valitse profiilikuvasi
    2. Lisää tai poista fiilisviesti Fiilis-kohdassa.
    3. Tallenna muutokset painamalla Enter-näppäintä.
    1. Klikkaa profiilikuvaasi.
    2. Lisää tai poista fiilisviesti napsauttamalla muokkauskuvaketta.
    3. Tallenna muutokset painamalla Enter-näppäintä.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Kuinka voin vaihtaa tilaani Skypessä?
    Mikä on ero tilan ja fiilisviestin välillä Skypessä?