Mitä ovat Verified By Visa ja MasterCard SecureCode?

Jotkin rahoituslaitokset käyttävät Internet-ostosten todennukseen lisäturvatoimenpidettä, jonka nimi on "Verified by Visa" tai "MasterCard SecureCode". Jos rahoituslaitoksesi käyttää näitä palveluja, sinut ohjataan uudelleen palvelusivustoon ostoksen viimeistelemiseksi.

Jos et ole määrittänyt Verified By Visa- tai MasterCard SecureCode -tiliä aiemmin, sinun on annettava henkilöllisyytesi vahvistavat tiedot korttisi myöntäjälle ja luotava salasana. Tulevia ostoksia tehtäessä tarvitaan vain Verified by Visa- tai MasterCard SecureCode -salasanaa.