Kuinka voin vaihtaa profiilikuvani Skypessä?

Voit vaihtaa profiilikuvasi mistä tahansa järjestelmästä tai laitteesta siirtymällä tämän linkin kautta Skype-tiliisi.

1. Klikkaa Skype-nimeäsi selaimen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi.
  3. Ota uusi kuva nettikameralla tai selaa kuvaan, jota haluat käyttää, ja klikkaa Avaa.
  1. Napauta näytön alareunan Omat tiedot ‑välilehteä.
  2. Napauta profiilikuvaasi ja ota uusi kuva tai käytä tallennettua kuvaa.
  1. Napauta valikkokuvaketta Valikkokuvake.
  2. Napauta profiilikuvaasi ja ota uusi kuva tai käytä tallennettua kuvaa.
  1. Klikkaa Skype-nimeäsi selaimen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Klikkaa Vaihda kuva profiilikuvasi alapuolella.
  3. Ota uusi kuva nettikameralla tai selaa tallennettuun kuvaan.
  4. Klikkaa Käytä tätä kuvaa.
  1. Valitse profiilikuvasi
  2. Valitse kamerakuvake profiilikuvasi alapuolella.
  3. Ota uusi kuva tai selaa tallennettuun kuvaan.
  4. Valitse Tallenna.
  1. Klikkaa profiilikuvaasi.
  2. Klikkaa Vaihda kuva.
  3. Klikkaa Kamera, jos haluat ottaa uuden kuvan nettikameralla, tai klikkaa Muu, jos haluat selata tallennettuun kuvaan.
  4. Klikkaa Valmis.
  1. Klikkaa Skype-nimeäsi selaimen vasemmassa yläkulmassa.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi.
  3. Ota uusi kuva nettikameralla tai selaa kuvaan, jota haluat käyttää, ja klikkaa Avaa.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten voin päivittää Skype-profiilini tiedot?
Kuinka voin vaihtaa tilaani Skypessä?
Kuinka voin vaihtaa fiilisviestiäni Skypessä?
K
uka voi nähdä Skype-profiilini tiedot?