Miten lähetän tekstiviestin Skypestä?

Voit lähettää tekstiviestejä Skypestä matkapuhelimiin edullisin hinnoin. Tarvitset vain hieman Skype-saldoa.

Katso, mitä tekstiviestien lähettäminen Skypestä maksaa.

Tekstiviestin lähettäminen yhteyshenkilölle

Tekstiviestin lähettäminen yhteyshenkilölle on helppoa.

1. Valitse Skypessä viestiruudun yläpuolelta Skypen kautta ja vaihda asetukseksi Tekstiviestit.

Jos yhteyshenkilö ei ole tallentanut matkapuhelinnumeroa profiiliinsa, voit lisätä numeron.

Valitse maa avattavasta luettelosta, kirjoita yhteyshenkilön puhelinnumero ja klikkaa valintamerkkiä.
  2. Kirjoita tekstiviesti viestiruutuun ja napsauta Lähetä-kuvaketta.

3. Kun viesti on toimitettu, sen viereen tulee näkyviin kuvake .

Tekstiviestin lähettäminen muulle kuin yhteyshenkilölle

Voit lähettää tekstiviestin myös muille kuin Skype-yhteyshenkilöille – sinun tarvitsee vain tietää hänen puhelinnumeronsa.

1. Tuo valintapaneeli näkyviin Skypessä valitsemalla Puhelu.

2. Jos soitat lähetät tekstiviestiä ulkomaille, valitse avattavasta valikosta maa ja syötä sitten puhelinnumero kirjoittamalla tai valitsemalla numerot valintapaneelista.

3. Napsauta Kirjoita tekstiviesti -painiketta.

4. Kirjoita viesti ruutuun ja napsauta sitten Lähetä-kuvaketta.

Henkilö, jolle lähetät tekstiviestin, ei voi vastata sinulle Skypessä. Jos kuitenkin vaihdat soittajatunnuksesi näyttämään matkapuhelinnumerosi Skype-nimesi sijaan, hän voi vastata tekstiviestiisi. Vastaus lähetetään puhelimeesi, ei Skypeen.

Eikö tekstiviestin lähettäminen onnistu? Katso vianetsinnän vinkit.