Miten voin tarkistaa tilini saldon ja ostohistorian?

Voit tarkistaa Skype-saldon ja tilisi ostohistorian.

Kirjaudu sisään tilillesi.

Nähdäksesi listan ostoistasi vieritä alas ja napsauta Ostohistoria. Jos käytät mobiililaitetta, löydät osotohistorian valikosta Laskutus ja maksut.

Nähdäksesi yksittäisen tilauksen yksityiskohdat napsauta tilausnumeroa.

Seuraavat yksityiskohdat näytetään:

• Ostaja – ostoksen tehnyt henkilö (Skype-nimesi)
  • Ostoksen pvm – tilauksen päiväys ja ajankohta
  • Maksutapa – tilauksen tekotapa (esimerkiksi luottokortti, PayPal, Skype-saldo ja niin edelleen)
  • Tila – ilmaisee, onko tilaus toimitettu
  • Tämän tilauksen nimikkeet – tilaukseen sisältyvät tuotteet

Opi, kuinka voit ladata kuukausittaisen tiliotteesi:

Joissakin Euroopan maissa, voit ladata arvonlisäverollisen laskun.

Skype-saldolla ja tietyillä Skype-numeroilla tehtyjen ostosten tietoja voi tarkastella ostohistoriassa, mutta niitä ei voi tulostaa laskuksi.

Tarkastele Skype-saldoasi Skypessä.

Voit tarkastella Skype-saldoa myös Skype-sovelluksessa.

Skypen Windows työpöytä -versiossa ja Skypen Mac-versiossa se näkyy Skype-nimesi ja profiilikuvasi vieressä ylhäällä vasemmalla.

Mobiililaitteilla se näkyy profiilissasi: