Miten voin tarkistaa tilini saldon ja ostohistorian?

Takaisin hakutuloksiin

Voit tarkistaa Skype-saldosi ja tilisi ostohistorian suoraan profiilistasi.

Skype-versio 8

1. Kirjaudu Skype-tilillesi kaikilta alustoilta ja laitteilta.
    2. Valitse profiilikuvasi.
    3. Skype-saldosi näkyy kohdanSkypestä puhelimiin vierellä.
      check credit balance

Android 4.0.4 - 5.1

1. Napauta Keskustelut-näytössä Valikkopainikettamenu button .
    2. Näet Skype-saldosi näpäyttämällä kohtaa Oma profiili.

Skype-versio 7

• Skypen Windows työpöytä -versiossa ja Skypen Mac-versiossa ja Skypen Linux-versiossa se näkyy Skype-nimesi ja profiilikuvasi vieressä ylhäällä vasemmalla.
    • Matkapuhelin: Skype-saldosi näkyy profiilissasi.

Skype-versio 8

1. Valitse profiilikuvasi.
    2. Valitse Skypestä puhelimiin.
    3. Valitse tilaus, jonka yksityiskohdat haluat nähdä.

Android 4.0.4 - 5.1

1. Valitse profiilistasi Skype-saldon tase.
    2. Valitse tilaus, jonka yksityiskohdat haluat nähdä.

Skype-versio 7

• Windows pöytäkone, Mac, ja Linux: Vieritä profiilissasi sivua ja valitse Ostohistoria.
    • Matkapuhelin: Valitse kohdasta ’laskutukset ja maksut’ se tilaus, jonka yksityiskohtia haluat tarkastella.

Mitä yksityiskohtia näen ostohistoriassani?

• Ostaja – tilauksen tehnyt henkilö (tässä näytetään Skype-nimesi)
    • Tapahtuman päiväys – Tilauksen päivämäärä
    • Maksutapa – Mitä maksutapaa käytit tilausta tehdessäsi (esimerkiksi luottokortti, PayPal, Skype Credit)
    • Status – näyttää, onko tilaus toimitettu
    • Tämän tilauksen nimikkeet – tähän tilaukseen sisältyneet tuotteet

Opi, lataat kuukausiraporttisi.

Joissain eurooppalaisissa maissa voit ladata alv-laskun.

Skype-saldolla ja tietyillä Skype-numeroilla tehtyjen ostosten tietoja voi tarkastella ostohistoriassa, mutta niitä ei voi tulostaa laskuksi.