Kuka voi nähdä Skype-profiilini tiedot?

Sinä hallitset sitä, kuka voi nähdä Skype-profiilisi tiedot. Jotkin tiedot ovat kaikkien nähtävissä, mutta voit jättää ne tyhjiksi, jos et halua niiden näkyvän profiilissasi. Kaikkien nähtävissä olevia tietoja ovat Skype-nimi, sijainti, sukupuoli, syntymäpäivä, kieli ja Tietoja minusta ‑osion tiedot.

Jos haluat nähdä, mitä tietojasi muut näkevät, siirry mistä tahansa järjestelmästä tai laitteesta Skype-tiliisi tätä linkkiä käyttämällä.

Näkyykö sähköpostiosoitteeni Skypessä?
    Sähköpostiosoitteesi ei näy koskaan. Kukaan ei näe sitä profiiliasi tarkastellessaan. Se salataan ja tallennetaan hakemistoomme siten, että vain kaverisi, jotka jo tietävät sähköpostiosoitteesi, voivat käyttää sitä hakiessaan sinua.

Miten ihmiset löytävät minut Skypessä?
    Kaverisi löytävät sinut helpommin Skype-profiiliin lisäämiesi tietojen, kuten sijainnin, sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron avulla.

Oletko valmis oppimaan lisää?
    Miten voin päivittää Skype-profiilini tiedot?
    Kuinka voin vaihtaa profiilikuvani Skypessä?