Onko Skype estetty Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa?

Olemme saaneet tietää, että molemmat Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa toimivat Internet-palveluntarjoajat ovat estäneet sekä verkkosivustomme että palvelumme. Tämä tarkoittaa, että Skypea ei voi käyttää Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa.

Skype ei valitettavasti voi vaikuttaa tähän. Käänny Internet-palveluntarjoajan puoleen ja kysy, miksi Skype on estetty, ja pyydä, että sivustomme ja palvelujemme käyttö sallitaan alueellasi.