Onko Skype estetty Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Qatarissa?

Olemme saaneet tietää, että Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja Qatarissa toimivat Internet-palveluntarjoajat ovat estäneet sekä verkkosivustomme että palvelumme. Tämä tarkoittaa, että Skypea ei voi käyttää Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa eikä Qatarissa.

Skype ei valitettavasti voi vaikuttaa tähän. Käänny Internet-palveluntarjoajan puoleen ja kysy, miksi Skype on estetty, ja pyydä, että sivustomme ja palvelujemme käyttö sallitaan alueellasi.