Ohje Mac

Mitä Skypen Mac OS X -version virhekoodit #1040 ja #1050 tarkoittavat?

Misc. Error #1040 ja Misc. Error #1050 Skypen Mac OS X -versiossa tarkoittavat, että antamasi puhelinnumero on virheellinen tai väärin kirjoitettu. Nämä virheet ovat samat kuin Skypen Windows-version virheet #10404 ja #10503.

Tarkista, että numero on olemassa ja syötä se oikeassa kansainvälisessä muodossa.