Kuinka varmuuskopioin kokoonpanon ja pikaviestihistorian?

Takaisin hakutuloksiin

Jos haluat varmuuskopioida Skypen Windows-version kokoonpano- ja historiatiedostot, valitse C:\Documents and Settings\windows_käyttäjänimi\Application Data\Skype\ tai Windows 7:ssä / Windows Vistassa / Windows 8:ssa C:\Users\windows_käyttäjänimi\AppData\Roaming\Skype ja kopioi tämä hakemisto sitten johonkin turvalliseen paikkaan (tallenna se esimerkiksi USB-muistitikkuun tai polta se CD-levylle).

Voit palauttaa tiedot kopioimalla tiedostot takaisin samaan sijaintiin.

Huomautus: Kontaktiluettelosi on tallennettu palveliimme, eikä se häviä, kunhan kirjaudut aina samalla Skype-nimellä. Pikaviestihistoriat ja muut tiedot säilyvät tallessa palvelimissamme vain jonkin aikaa.