Olen ostanut juuri Skype-saldoa, mutta en saa puheluja soitettua...

Skype-saldo tulee näkyviin oston jälkeen yleensä muutamassa sekunnissa tai minuutissa, mutta joskus se voi kestää hieman pidempään. Kokeile seuraavaa:

Varmista ensin, että tilauksesi on toimitettu. Kirjaudu tilillesi ja klikkaa Näytä ostohistoria -vaihtoehtoa. Tilausnumero ja sen tila (esim. Odottaa, Toimitettu) tulee näkyviin.

Tarkista seuraavaksi, että Skype-saldo on positiivinen. Saldon päivitys saattaa edellyttää, että kirjaudut ulos Skypesta. Valitse Skype> Kirjaudu ulos (tai Skype> Sulje Skype Mac-tietokoneessa) ja kirjaudu uudelleen Skype-nimelläsi ja salasanalla.

Huomaa, että Skype-sovelluksen sulkeminen ja uudelleenkäynnistys ei ole sama asia kuin uloskirjautuminen. Se ei päivitä saldoa.

Yritä lopuksi soittaa puhelu. Joissakin tilanteissa ostoksen jälkeen päivittymättä jäänyt saldo voidaan pakottaa päivittymään soittamalla puhelu. Jos tilaus on toimitettu, puhelu yhdistetään, ja saldo päivitetään.

Tärkeää: Jos olet ostanut tilauksen, jotta voit soittaa yhteen tai useampaan maahan, tämä ei näy Skype-saldossasi. Se näkyy toimitettuna tilauksensa tilissäsi.

Jos et voi edelleenkään soittaa puheluja, ota yhteyttä keskustelutukeen.