Miksi soitonsiirto ei toimi Skypen Windows-versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Soitonsiirto on saatavilla ilman lisäkustannuksia paketin hankkineille tai pientä minuuttiveloitusta vastaan Skype-saldoa käytettäessä. Jos sinulla ei ole pakettia tai riittävästi Skype-saldoa, puheluja ei siirretä. Jos et ole varma siitä, paljonko sinulla on Skype-saldoa, tilin saldo on helppo tarkistaa.

Jos Skype-saldoa on riittävästi, eikä puhelua siirretä, varmista, että olet määrittänyt soitonsiirron asetukset oikein ja että soitonsiirtonumero on kirjoitettu oikein täysimittaisessa kansainvälisessä muodossa. Kannattaa soittaa testipuhelu antamaasi numeroon ja vahvistaa, että se on oikein.

Jos sinulla on paketti, varmista, että se kattaa numeron, johon haluat siirtää puhelut. Jos pakettisi kattaa esimerkiksi puhelut Espanjassa oleviin lankapuhelimiin, voit siirtää puheluja vain Espanjassa oleviin lankapuhelimiin.

Jos soitonsiirrossa ilmenee yhä ongelmia, tarkista, ettei tietosuoja-asetuksissa ole määritetty, että voit vastaanottaa puheluja vain kontaktiluettelossasi olevilta soittajilta:

1. Valitse valikkopalkissa Työkalut> Asetukset.
  2. Valitse Tietosuoja-kohdassa Tietoturva-asetukset.
  3. Varmista, että sallittavien puhelujen kohdassa on valittuna vaihtoehto, jolla puhelut otetaan vastaan keneltä tahansa.

Lisätietoja soitonsiirrosta.