Ohje Windows Desktop

Miten Skype Manager™ -ohjelmaan kirjaudutaan?

Skype Managerin aiemmin määrittäneet järjestelmänvalvojat voivat kirjautua sisään täällä.

Jos käytät Skype Manageria ensimmäistä kertaa, määritä ensin oma Skype Managerisi.

Lisätietoja Skype Managerista on PDF-käyttöoppaissamme.

Saat lisätietoja myös esittämällä kysymyksiä yhteisössämme.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Skype työkäytössä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt