Skypen ohje

    Kaikki tuotteet

    Miten Skype Manager™ -ohjelmaan kirjaudutaan?

    Takaisin hakutuloksiin

    Skype Managerin aiemmin määrittäneet järjestelmänvalvojat voivat kirjautua sisään täällä.

    Jos käytät Skype Manageria ensimmäistä kertaa, määritä ensin oma Skype Managerisi.

    Lisätietoja Skype Managerista on PDF-käyttöoppaissamme.

    Saat lisätietoja myös esittämällä kysymyksiä yhteisössämme.

    Oliko tästä artikkelista apua?

    Kyllä Ei

    Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

    Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

    Ei hätäpuheluja Skypellä
    Skype ei korvaa puhelintasi, eikä sillä voi soittaa hätäpuheluja.