Miten ostan Skype-saldoa Skype Managerissa™?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-saldon ostaminen Skype Managerissa on helppoa. Voit maksaa Skype-saldon luottokortilla, PayPalilla, Sofort-pankkisiirrolla ja monilla muilla tavoilla. Jos ryhmäsi rekisteröity osoite on Yhdysvalloissa ja ryhmäsi tiedot on vahvistettu, voit maksaa Skype-saldon Skype Managerissa American Express (AMEX) -kortilla.

Kun olet ostanut Skype-saldoa, voit jakaa sitä jäsenillesi.

Tärkeää: Kun määrität Skype Managerin, ostettavissa olevalla Skype-saldolla on enimmäisraja, joka riippuu käyttämästäsi maksutavasta ja siitä, kuinka paljon Skype-saldoa olet jo ostanut kyseessä olevan kuukauden aikana. Myös käytettävissä olevia maksutapoja on rajoitettu.

Useampien maksutapojen käyttäminen ja ostorajoituksen korottaminen edellyttää ryhmäsi vahvistamista (jos se on mahdollista maassasi).

Skype-saldon ostaminen:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Valitse Osta Skype-saldoa Skype Managerin koontinäytöstä.
    3. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun ostat Skype-saldoa Skype Managerissasi, valitse maksutapasi ja valitse Seuraava.
    4. Valitse ostettavan Skype-saldon määrä.

Skype Credit amount list

5. Jos ostat Skype-saldoa luottokortilla tai PayPalilla, ota automaattinen saldolisäys käyttöön tai poista se käytöstä.

Automaattinen saldolisäyksen avulla voit lisätä saldoa tilillesi automaattisesti, kun Skype-saldosi laskee tietyn summan alapuolelle. Tämä tapahtuu valitsemalla Ota käyttöön automaattinen saldolisäys, kun saldo on vähissä -ruutu.

Auto-recharge option

6. Valitse Jatka.
    7. Vahvista maksutapasi ja valitse Maksa nyt. Ostosi vahvistus näytetään.

Lisätietoja automaattisen saldolisäyksen asetusten muuttamisesta.

Lisätietoja ostohistorian tarkastelusta ja laskujen lataamisesta.