Miten voin ostaa Skype-saldoa Skype Manager™ -ohjelmalla?

Skype-saldoa on helppo ostaa Skype Managerilla. Voit maksaa Skype-saldon luottokortilla, PayPalilla, SOFORT Bankingilla ja useilla muilla tavoilla.

Kun olet ostanut Skype-saldoa, voit jakaa sitä jäsenille.

Tärkeää: Skype Manageria asennettaessa määritetään ostettavissa olevan Skype-saldon enimmäismäärärajoitus, joka määräytyy käytettävän maksutavan ja aiemmin kuukauden aikana ostetun Skype-saldon perusteella. Myös käytettävissä olevia maksutapoja on rajoitettu.

Maksutapavaihtoehtojen laajentaminen ja ostorajoituksen korottaminen edellyttää yrityksesi vahvistamista (jos se on mahdollista maassasi).

Skype-saldon ostaminen:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Klikkaa Osta Skype-saldoa työkalurivillä.
  3. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun ostat Skype-saldoa Skype Managerilla, valitse maksutapa ja klikkaa Seuraava.
  4. Valitse ostettavan Skype-saldon summa.

5. Jos ostat Skype-saldoa luottokortilla tai PayPalilla, ota automaattinen saldonlisäys käyttöön tai poista se käytöstä.

Jos automaattinen saldonlisäys on käytössä, lisäys veloitetaan tililtäsi automaattisesti, kun Skype-saldosi on laskenut tietyn summan alle. Voit tehdä tämän valitsemalla Säästä aikaa jatkossa automaattista saldolisäystä käyttäen -ruutu.

6. Klikkaa Osta nyt. Ostovahvistus tulee näkyviin.

Lisätietoja automaattisen saldonlisäyksen muuttamisesta.

Lisätietoja ostohistorian tarkastelemisesta ja laskujen lataamisesta.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja muissa resursseissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.