Miten kutsun henkilökohtaisia Skype-tilejä käyttäviä jäseniä liittymään Skype Manageriin™?

Takaisin hakutuloksiin

Ennen kuin lisäät tai kutsut jäseniä Skype Manageriin, sinun täytyy määrittää oma Skype Manager -tilisi ja antaa ryhmällesi nimi. Voit lisätä tai kutsua jäseniä käyttämällä sähköpostiosoitteitaan tai Skype-nimeään. Jäsenet voivat olla samanaikaisesti vain yhden Skype Managerin jäseniä.

Lisää jäseniä

1. Valitse Kutsu jäseniä Skype Managerin koontinäytöstä.
    2. Valitse haluatko kutsua heidän sähköpostiosoitteella vai Skype-nimellä.
    3. Anna kutsuttavien henkilöiden sähköpostiosoitteet tai Skype-nimet ja valitse sitten Seuraava.
    4. Valitse lisätäänkö jäsenet luetteloon, kun he hyväksyvät kutsun, valitsemalla luettelo avattavasta valikosta.

Jos et ole vielä luonut luetteloita, voit luoda uuden luettelon, jonka avulla voit järjestää jäsenesi luokkiin.

Uusi luettelo luodaan seuraavasti:

1. Valitse Luo luettelo.
      2. Anna luettelollesi nimi ja valitse Luo.

5. Valitse Lähetä kutsut.

Luettelon luominen jäsenten kutsumisen jälkeen

1. Napsauta Jäsenet Skype Managerin koontinäytön työkalupalkista.
    2. Napsauta Jäsenten yhteenveto-osassa Luo luettelo..
    3. Anna luettelollesi nimi ja valitse Luo.

Lisätietoja Skype Managerista saat ladattavista oppaista.