Kuinka Skype Manager™ -jäseniä lisätään?

Skype Manager helpottaa jäsenten Skype-käytön seurantaa ja hallintaa. Voit lisätä jäseniä kätevästi Skype Manageriin ja varata heille Skype-saldoa, määrittää heille toimintoja ja seurata heidän kulutustaan – kaikki on tehtävissä yhdestä paikasta.

Napsauta tätä, jos haluat lisätietoja jäsenten lisäämisestä.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja muissa resursseissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivustonoppaat sisältävältä sivulta.