Kuinka poistan jäseniä Skype Managerista™?

Jäsenet voivat poistua Skype Managerista milloin tahansa, ja voit poistaa heidät Skype Managerista, mutta heidän tilinsä säilyvät ennallaan.

Lisätietoja tilien vapauttamisesta niiden poistamisen sijasta.

Jäseniä voi poistaa Skype Managerista seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
  2. Avaa Kaikki jäsenet -sivu klikkaamalla työkalupalkin Jäsenet-vaihtoehtoa.
  3. Valitse sen jäsenen vieressä oleva valintaruutu, jonka haluat poistaa. Kun valitset jäsenen, Skype Manager -jäsenten poistovaihtoehto tulee automaattisesti näkyviin.

4. Valitse näkyviin tulevassa ikkunassa Poista jäseniä.
  • Tili poistetaan ainoastaan Skype Managerista. Tilille jaettu Skype-saldo säilyy tilillä. Tiliin lisätyt paketit ja vastaajapalvelu peruutetaan, kun ne vanhenevat.

Lisätietoja Skype Managerista on opetusohjelmavideoissa, käyttöoppaissa ja pikaoppaassa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävällä sivulla.