Miten lähetän Skype Manager™ -kutsut uudelleen tai poistan ne?

Voit lähettää aiemmin lähetetyn Skype Manager -kutsun uudelleen tai poistaa sen seuraavasti:

1. Kirjaudu Skype Manageriin.
    2. Klikkaa työkaluriviltä Jäsenet.
    3. Valitse vasemmalla olevasta Jäsenet-valikosta Hallitse kutsuja. Näkyviin tulee luettelo kaikista lähettämistäsi kutsuista.
    4. Valitse kutsut, jotka haluat lähettää uudelleen tai poistaa, ja klikkaa Lähetä kutsut uudestaan- tai Poista kutsut -vaihtoehtoa.

Lisätietoja Skype Managerista on pikaoppaassa, käyttöoppaassa ja useissa opetusohjelmavideoissa, jotka ovat saatavilla Skype-tukisivuston oppaat sisältävältä sivulta.