Miten lähetän uudelleen tai poistan kutsuja liittyä Skype Manageriini™?

Takaisin hakutuloksiin

Voit lähettää uudelleen tai poistaa Skype Managerissa lähetetyn kutsun seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Skype Manageriin.
    2. Valitse Jäsenet Skype Managerin koontinäytöstä.
    3. Valitse Poistuvat jäsenet vasemmanpuoleisesta Jäsenet-valikosta. Näet luettelon kaikista lähettämistäsi kutsuista.
    4. Valitse sen henkilön vieressä oleva valintaruutu, jolle haluat lähettää kutsun uudelleen tai jonka kutsun haluat poistaa, ja valitse Lähetä kutsut uudestaan tai Poista kutsut.