Miten Skype-saldoa ostetaan?

Takaisin hakutuloksiin

Skype-saldoa voi ostaa kahdella eri tavalla: Skype-sovelluksessa ja verkossa.

Skype-saldon ostaminen Skype-sovelluksessa

1. Avaa Skype laitteessasi.
    2. Valitse profiilikuvasi.
    3. Valitse Skypestä puhelimiin.
    4. Valitse Jatka-painike Skype-saldo-ruudussa.
    5. Viimeistele Skype-saldon osto:
      • Valitse Windows-, Mac-, Linux- ja Android-laitteissa Maksa nyt*.
      • Seuraa iPhonessa tai iPadissa ohjeita suorittaaksesi ostoksen loppuun App Storen kautta.

Skype-saldon ostaminen verkossa

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
    2. Profiilikuvasi alla näkyy toinen seuraavista painikkeista:
      • Jos et ole ennen käyttänyt Skype-saldoa, valitse profiilikuvasi alla Tutustu saldoon.
      • Jos olet ostanut Skype-saldoa aiemmin, valitse profiilikuvasi alla Lisää Skype-saldoa.
        Huomautus: Jos käytät iPhonea tai iPadia eikä Tutustu saldoon- tai Lisää Skype-saldoa -vaihtoehtoja näy, sinun on ehkä tyhjennettävä laitteen historia ja evästeet sekä kirjauduttava uudelleen sisään.
    3. Valitse Lataa tilillesi saldoa.
    4. Valitse Jatka sen Skype-saldon määrän kohdalla, jonka haluat ostaa.
    5. Valitse, haluatko ottaa tililläsi käyttöön automaattisen saldolisäyksen.
    6. Valitse pyydettäessä laskutusmaasi avattavasta luettelosta.
    7. Valitse maksutapa:
      • Jos olet maksanut Skype-tuotteista aikaisemmin ja tallentanut maksutapasi:
        Valitse jokin tallennetuista maksutavoista tai lisää uusi maksutapa valitsemalla Lisää uusi maksutapa.
      • Jos olet ostamassa Skype-tuotetta ensimmäistä kertaa:
        Sinua pyydetään lisäämään uusi maksutapa. Valitse maksutapa ja täytä tarvittavat tiedot.
    8. Valitse Maksa nyt* ja suorita maksu ohjeita noudattamalla.

Skype-saldosi näkyy toimitettuna tilauksena tilissäsi, ja summa näkyy Skypessa. Voit nyt soittaa matka- ja lankapuhelimiin, ja puhelun hinta vähennetään saldostasi.

*Valitsemalla Maksa nyt hyväksyt Skypen käyttöehdot.