Miten Skype-saldoa ostetaan?

1. Kirjaudu sisään tilillesi ja valitse Osta saldoa.
      Jos olet ostanut Skype-saldoa aiemmin, klikkaa profiilikuvan alla olevaa Lisää Skype-saldoa -vaihtoehtoa.
    2. Valitse ostettava määrä ja valitse sitten Jatka.
    3. Valitse laskutusmaasi ja maksutapa avattavista luetteloista.

Jos olet maksanut Skype-tuotteista aikaisemmin ja tallentanut maksutapasi:
      Sinut ohjataan tallennettuihin maksutapoihin, jotta voit valita jonkin niistä tai lisätä uuden.

Jos olet ostamassa Skype-tuotetta ensimmäistä kertaa:
      Anna laskutustietosi ja hyväksy Skypen käyttöehdot.
    4. Valitse Maksa nyt ja suorita maksu ohjeita noudattamalla.

Skype-saldosi näkyy toimitettuna tilauksena tilissäsi, ja summa näkyy Skypessa. Voit nyt soittaa matka- ja lankapuhelimiin, ja puhelun hinta vähennetään saldostasi.