Mihin Skype-saldoa voi käyttää?

Skype-saldo on näppärä ja helppokäyttöinen tapa maksaa Skypen toiminnoista ja palveluista, jotka eivät ole ilmaisia. Saldon avulla voit soittaa matka- ja lankapuhelimiin sekä lähettää tekstiviestejä Skypen edullisilla hinnoilla.

Kun Skype-saldosi loppuu, voit ostaa sitä tarvittaessa lisää. Et kuitenkaan sitoudu ostamaan mitään.

Voit ostaa Skype-saldolla myös Skype-tuotteita, kuten paketteja ja Skype-numeroita*. Lisäksi voit käyttää Skype-saldoa Internet-yhteyden muodostamiseen Skype WiFin avulla eri puolilla maailmaa sijaitsevien julkisten WiFi-hotspottien kautta.

Huomautus: Skype-saldolla ei voi ostaa Skype-tuotteita Japanissa.

Paketin tai Skype-numeron ostaminen Skype-saldolla on helppoa. Aloita vain paketin tai Skype-numeron ostaminen ja toimi ohjeiden mukaan. Kun on aika valita maksutapa, valitse Skype-saldon kuvake Skype-saldon kuvake. Kun teet oston, sen hinta vähennetään Skype-saldostasi.

Osta lisää Skype-saldoa.

* Valitettavasti Skype-saldoa ei voi käyttää Skype-numeron ostamiseen Japanissa.