Mihin Skype-saldoa voi käyttää?

Skype-saldo on näppärä ja helppokäyttöinen tapa maksaa Skypen toiminnoista, jotka eivät ole ilmaisia. Saldon avulla voit soittaa matka- ja lankapuhelimiin sekä lähettää tekstiviestejä Skypen edullisilla hinnoilla.

Kun Skype-saldosi loppuu, voit ostaa sitä tarvittaessa lisää. Et kuitenkaan sitoudu ostamaan mitään.

Skype-saldolla voit myös maksaa Skype-tuotteita, kuten tilauksia ja Skype-numeroita.* Aloita vain paketin tai Skype-numeron ostaminen ja toimi ohjeiden mukaan. Kun on aika valita maksutapa, valitse Skype-saldon kuvake Skype-saldon kuvake.. Kun teet oston, sen hinta vähennetään Skype-saldostasi.

Osta lisää Skype-saldoa.

* Valitettavasti Skype-saldoa ei voi käyttää Skype-tuotteiden ostamiseen Japanissa.