Miten tiedän varmasti, että lataamani asennustiedosto on Skype-tiedosto?

Lataa Skype-asennustiedosto vain Skypen verkkosivuilta. Älä lataa Skype-asennustiedostoja mistään muualta.

Jos et ole varma, onko lataamasi Skype-asennustiedosto todella Skypelta, suosittelemme lataamaan asennustiedoston uudelleen Skypen verkkosivuilta.

Voit asennustiedoston digitaalisen allekirjoituksen tarkistamalla varmistaa, että lataamasi tiedosto on todella Skypelta.

1. Avaa Resurssienhallinta ja siirry kansioon, johon tiedosto on ladattu.
    2. Klikkaa tiedoston nimeä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
    3. Tarkista, että Digitaaliset allekirjoitukset -välilehdessä näkyy vaihtoehto Skype Technologies SA.

4. Jos Skype Technologies SA EI ole luettelossa, asennustiedosto kannattaa ladata uudelleen Skypen verkkosivuilta.
    5. Saat lisätietoja allekirjoituksesta valitsemalla Skype Technologies SA -allekirjoituksen ja sitten Tiedot.