Ohje Windows Desktop

Mitkä ovat Skypen käyttöehdot?

Skype-ohjelmistojen, -tuotteiden ja -verkkosivustojen käyttöön sovelletaan Skypen käyttöehtoja.

Lue täydelliset käyttöehdot.
 

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Tietoja Skypestä" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt