Mikä Skype on?

Takaisin hakutuloksiin

Skype on ohjelmisto, joka pitää maailman puheväleissä. Miljoonat ihmiset ja yritykset käyttävät Skypeä maksuttomiin kahdenkeskisiin video- ja äänipuheluihin sekä ryhmäpuheluihin, pikaviestien lähettämiseen ja tiedostojen jakamiseen muiden Skype-käyttäjien kanssa. Voit käyttää Skypeä omien käyttötarpeidesi mukaan – mobiililaitteella, tietokoneella tai tabletissa.

Skypen lataaminen ei maksa mitään, ja sen käyttö on helppoa.

Jos maksat hieman, voit tehdä enemmän, kuten soittaa puhelimiin ja lähettää tekstiviestejä. Voit maksaa käytön mukaan tai ostaa paketin sen mukaan, kumpi toimii paremmin sinulle. Ja yritysmaailmassa voit tuoda koko työntekijä-, kumppani- ja asiakasekosysteemin yhteen ja toteuttaa kaikenlaista.

Kokeile Skypea jo tänään ja aloita kavereidesi, perheenjäsentesi ja kollegoidesi lisääminen. He löytyvät helposti: sadat miljoonat ihmiset käyttävät Skypea jo nyt kaikenlaiseen yhteistyöhön.