Mikä Skype on?

Skype on ohjelmisto, joka pitää maailman puheväleissä. Miljoonat ihmiset ja yritykset käyttävät Skypeä maksuttomiin kahdenkeskisiin video- ja äänipuheluihin sekä ryhmäpuheluihin, pikaviestien lähettämiseen ja tiedostojen jakamiseen muiden Skype-käyttäjien kanssa. Voit käyttää Skypea omien käyttötarpeidesi mukaan – mobiililaitteella, tietokoneella tai televisiossa, jossa on Skype.

Skypen lataaminen ei maksa mitään, ja sen käyttö on helppoa.

Jos maksat hieman, voit tehdä paljon – soittaa puhelimiin, käyttää WiFi-verkkoja ja lähettää tekstiviestejä. Voit maksaa käytön mukaan tai ostaa paketin sen mukaan, kumpi toimii paremmin sinulle. Ja yritysmaailmassa voit tuoda koko työntekijä-, kumppani- ja asiakasekosysteemin yhteen ja toteuttaa kaikenlaista.

Kokeile Skypea jo tänään ja aloita kavereidesi, perheenjäsentesi ja kollegoidesi lisääminen. He löytyvät helposti: sadat miljoonat ihmiset käyttävät Skypea jo nyt kaikenlaiseen yhteistyöhön.