Voinko hallita sitä, kuka saa soittaa minulle näköpuheluja Skypen Windows-versiossa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Voit hallita sitä, kuka saa soittaa sinulle näköpuheluja. Toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Työkalut ja sitten Asetukset...
  3. Valitse Yleiset-kohdasta Videon asetukset.

4. Valitse videokuvan ja näytön automaattinen jakaminen seuraavista:
    • Kaikille, myös muille kuin kontaktiluettelon henkilöille.
    • Vain kontaktiluettelon henkilöille.
    • Ei kenellekään.
  5. Voit tarvittaessa valita seuraavista vaihtoehdoista, kenelle videokuva näytetään:
    • Vain kontaktiluettelossa olevat henkilöt voivat soittaa näköpuheluja sinulle.
    • Kukaan ei voi soittaa näköpuheluja sinulle.
  6. Valitse Tallenna.