Ohje Windows Desktop

Tuetaanko vanhaa Skypen painiketta yhä?

Vanhaa Skypen painiketta, joka näyttää Skype-tilasi, ei enää tueta. Jos sinulla on verkkosivusto tai blogi, voit lisätä siihen Ota yhteyttä -painikkeen, jolloin asiakkaat voivat soittaa sinulle yhdellä klikkauksella.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Suojaus ja estetyt tilit" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt