Miten voin maksaa kertaluonteisella pankkisiirrolla?

Kertaluonteinen pankkisiirto tarkoittaa, että viimeistelet Skype-tuotteesta tehtävän maksun pankissa (henkilökohtaisesti, postitse, puhelimitse tai verkossa). Seuraavat kysymykset ja niihin liittyvät vastaukset helpottavat kertaluonteisen pankkisiirron määrittämistä ja viimeistelemistä.

Jos pankkisiirrossa ilmenee ongelmia, näistä vihjeistä voi olla apua.

Miten voin määrittää kertaluonteisen pankkisiirron?

Skype-tuotteiden ostamiseen tarvittavan kertaluonteisen pankkisiirron määrittäminen on helppoa:

1. Kirjaudu Skype-tilillesi.
  2. Valitse Skype-tuote, jonka haluat ostaa.
  3. A) Jos olet maksanut aiemmin Skype-tuotteesta käyttämällä jotakin muuta maksutapaa, toimi seuraavasti:

Jos olet ostanut Skype-tuotteen aiemmin käyttämällä jotakin muuta maksutapaa, se on vaihdettava kertaluonteiseksi pankkisiirroksi. Valitse näytön oikeassa reunassa olevasta Maksutapa-osiosta Muuta. Valitse avattavasta Muita maksutapoja -luettelosta Tavallinen pankkisiirto ja klikkaa sitten Seuraava-vaihtoehtoa.

B) Jos olet ostamassa Skype-tuotetta ensimmäistä kertaa:

Kirjoita nimi ja osoite laskutusta varten. Jos tiedot on täytetty valmiiksi, tarkista, että ne ovat ajan tasalla.

Haluatko vaihtaa laskutusosoitetta? Lisätietoja.

Valitse avattavasta Muita maksutapoja -luettelosta Tavallinen pankkisiirto ja klikkaa sitten Seuraava-vaihtoehtoa.

Seuraava-painike valittuna avattavasta Muita maksutapoja -luettelosta valitun Tavallinen pankkisiirto -vaihtoehdon valitsemisen jälkeen.

1. Valitse Seuraava. Pankkisiirron viimeistelemiseen tarvittavat ohjeet tulevat näkyviin.

Pankkisiirron viimeistelemiseen tarvittavat ohjeet näkyvissä.

Nämä ohjeet on lähetetty sinulle myös sähköpostitse. Voit tulostaa kopion näistä ohjeista avuksi maksuntekohetkelle klikkaamalla Tulosta-vaihtoehtoa.
  2. Viimeistele maksu pankissa (henkilökohtaisesti, postitse, puhelimitse tai verkossa) käyttämällä annettuja tietoja. Maksu viimeistellään yleensä 3–7 työpäivän aikana pankkijärjestelmästä ja maasta riippuen.

Tärkeää: Varmista, että lisäät yksilöllisen maksuviitteen, kun viimeistelet maksun pankissasi, sillä Skype käyttää viitettä yhdistäessään maksun tilaukseesi.

Lisätietoja Skype-saldon ostamisesta.

Mitä tietoja pankkisiirron viimeistelemiseen tarvitaan?

Maksuohjeet tulevat näkyviin, kun vahvistat tilauksen. Tarvitset seuraavat tiedot pankkisiirron viimeistelemiseen:

• Maksettava summa.
  • Maksunkäsittelijämme pankkitiedot.
  • Yksilöllinen maksuviite.

Muista tämä: Yksilöllinen maksuviite on pakollinen. Ilman sitä Skype ei voi viimeistellä tilaustasi.

Nämä ohjeet on lähetetty myös ensisijaiseen sähköpostiin. Jos et ole saanut tätä sähköpostia, varmista, että Skype-profiilisi ensisijainen sähköpostiosoite on oikein ja luo sitten uusi tilaus ja maksa se vanhan tilauksen sijaan.

Mitä tapahtuu, jos en maksa pankkisiirrostani?

Ei mitään. Tilauksesi tila on jatkossakin Odottaa. Mitään varoja ei oteta pankkitililtäsi, eikä tämä vaikuta tilisi tilaan millään tavalla.