Mikä Skypen automaattinen saldolisäys on ja miten se toimii?

Automaattinen saldonlisäys lisää Skype-saldoa Skype- tai Skype Manager -tiliisi, kun saldo laskee tietyn summan alle.

Automaattisen saldonlisäyksen käytön aloittaminen:

Skype: Siirry automaattisen saldonlisäyksen asetuksiisi tällä linkillä millä tahansa alustalla tai laitteella. Järjestelmä voi pyytää sinua kirjautumaan sisään. Valitse Osta Skype-saldoa, valitse lisättävän saldon määrä ja valitse sitten Ota automaattinen saldonlisäys käyttöön, kun saldo on vähissä. Valitse Jatka ja anna maksutietosi.

Skype Manager: Kirjaudu sisään millä tahansa alustalla tai laitteella käyttäen tätä linkkiä. Valitse Osta Skype-saldoa, valitse lisättävän saldon määrä ja valitse sitten Säästä jatkossa aikaa käyttämällä automaattista saldonlisäystä. Valitse Jatka ja anna maksutietosi.

Skype: Siirry automaattisen saldonlisäyksen asetuksiisi tällä linkillä millä tahansa alustalla tai laitteella. Järjestelmä voi pyytää sinua kirjautumaan sisään. Poista automaattinen saldolisäys käytöstä valitsemalla Poista käytöstä. Jos haluat aloittaa sen käytön uudelleen, valitse Ota käyttöön.

Skype Manager: Kirjaudu sisään millä tahansa alustalla tai laitteella käyttäen tätä linkkiä. Ota automaattisen saldonlisäyksen asetukset käyttöön tai poista ne käytöstä valitsemalla tilin tiedoista automaattisen saldonlisäyksen kohdalta Käytössä.

Automaattista saldonlisäystä voi käyttää PayPal-, Skrill (Moneybookers)-, tai luottokorttimaksujen kanssa. Muista, että jos käytät Skype Manageria etkä ole vahvistanut yritystäsi, et ehkä voi käyttää näitä maksutapoja.