Mikä Skypen automaattinen saldolisäys on ja miten se toimii?

Takaisin hakutuloksiin

Automaattinen saldolisäys lisää Skype-saldoa Skype- tai Skype Manager -tiliisi, kun saldo laskee tietyn summan alle.

Automaattisen saldolisäyksen käytön aloittaminen:

Skype: Siirry automaattisen saldolisäyksen asetuksiisi tämän linkin kautta millä tahansa laitteella tai missä tahansa käyttöympäristössä. Sinua voidaan pyytää kirjautumaan sisään. Valitse Osta Skype-saldoa, valitse lisättävän saldon määrä ja valitse sitten Ota automaattinen saldolisäys käyttöön, kun saldo on vähissä. Valitse Jatka ja anna maksutietosi.

Skype Manager: Kirjaudu sisään millä tahansa laitteella tai missä tahansa käyttöympäristössä tämän linkin kautta. Valitse Osta Skype-saldoa, valitse lisättävän saldon määrä ja valitse sitten Säästä jatkossa aikaa käyttämällä automaattista saldolisäystä. Valitse Jatka ja anna maksutietosi.

Skype: Siirry automaattisen saldolisäyksen asetuksiisi tämän linkin kautta millä tahansa laitteella tai missä tahansa käyttöympäristössä. Järjestelmä voi pyytää sinua kirjautumaan sisään. Poista automaattinen saldolisäys käytöstä valitsemalla Poista käytöstä. Jos haluat aloittaa sen käytön uudelleen, valitse Ota käyttöön.

Skype Manager: Kirjaudu sisään millä tahansa laitteella tai missä tahansa käyttöympäristössä tämän linkin kautta. Ota automaattisen saldolisäyksen asetukset käyttöön tai poista ne käytöstä valitsemalla tilin tiedoista automaattisen saldolisäyksen kohdalta Käytössä.

Automaattista saldolisäystä voi käyttää PayPal-, Skrill (Moneybookers)-, tai luottokorttimaksujen kanssa. Muista, että jos käytät Skype Manageria, etkä ole vahvistanut ryhmääsi, et ehkä voi käyttää näitä maksutapoja.