Ääniviestinnässä on ongelma…

Ääniviestintä on Skypen ilmainen ominaisuus, jonka voit aktivoida tililtäsi. Ääniviestintä aktivoidaan automaattisesti, kun ostat Skype-numeron tai rajoittamattoman paketin.

Etkö ole varma, miten ääniviestintä määritetään? Tutustu tähän kätevään oppaaseen.

Jos ääniviestinnässä on ongelmia, kokeile seuraavan taulukon ohjeita.

Ongelma Ratkaisu
Ääniviestintä on otettu käyttöön, mutta se ei ole aktiivinen.

Kirjaudu tilillesi ja valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Ääniviestit. Tilan pitäisi olla Käytössä.

Jos ääniviestintä ei ole käytössä, kokoile kirjautumista ulos Skypestä ja kirjautumista uudelleen sisään. Valitse valikkopalkissa Skype> Kirjaudu ulos (Mac-versiossa Tiedosto> Kirjaudu ulos) ja kirjaudu sitten takaisin sisään antamalla Skype-nimesi ja salasanasi. Tämän jälkeen ääniviestinnän pitäisi olla käytössä ja voit määrittää sen asetukset.

Kirjaudun Skypeen toisella tietokoneella ja ääniviestini ovat hävinneet.

Heti kun olet kuunnellut viestin, se siirretään palvelimiltamme ja tallennetaan paikalliseksi* tietokoneellesi. Siksi et voi kuunnella viestiä, jos kirjaudut Skypeen eri tietokoneella.

*Skypen Windows-versio: ääniviestit tallennetaan .DAT-tiedostoina hakemistoon C:/Documents and Settings/username/Application Data/Skype-nimi/voicemail.

*Skypen Mac OS X -versio: ääniviestit tallennetaan .DAT-tiedostoina hakemistoon Library> Application Support> Skype> Skype-käyttäjätunnus> Voicemail.

Viesti, jota en ole kuunnellut vielä, on hävinnyt.

Kuuntelemattomat ääniviestit pysyvät tallennettuina palvelimillemme 60 päivää, minkä jälkeen ne poistetaan.