Skypen ääniviestien vianetsintä

Etkö ole varma, miten ääniviestit otetaan käyttöön? Tutustu tähän kätevään oppaaseen.

Jos ääniviesteihin liittyviä ongelmia ilmenee, tarkista seuraavat seikat:

Kirjaudu sisään tilillesi ja valitse Hallitse ominaisuuksia -kohdasta Soitonsiirto. Varmista, että sen tila on Käytössä. Jos näin ei ole, ota soitonsiirto käyttöön valitsemalla painike.

Kokeile seuraavaksi kirjautumista ulos Skypestä ja kirjautumista takaisin sisään: napsauta valikkopalkissa Skype > Kirjaudu ulos (Arkisto > Kirjaudu ulos Macissa) ja kirjaudu sitten takaisin sisään. Ääniviestien pitäisi olla nyt käytössä.

Kun olet kuunnellut viestin, se siirretään palvelimiltamme ja tallennetaan paikallisesti* tietokoneellesi. Siksi et voi kuunnella viestiä, jos kirjaudut Skypeen eri tietokoneella.

*Viestit tallennetaan paikallisesti .DAT-tiedostoina seuraaviin sijainteihin:

Skypen Windows-versio:
C:/Asiakirjat ja asetukset/käyttäjänimi/Sovellustiedot/Skype-nimi/voicemail.

Skypen Mac OS X -versio:
Kirjasto > Sovellustuki > Skype > Skype_käyttäjänimi > Voicemail.

Kuuntelemattomat ääniviestit pysyvät tallennettuina palvelimillemme 60 päivää, minkä jälkeen ne poistetaan.

Omia äänivastausviestejä ei enää tueta. Skype käyttää sen sijaan oletusviestiä sovelluksen valitulla kielellä.

Olemme poistaneet omat äänivastausviestit, koska omia tervehdyksiä ei enää tueta. Skype käyttää sen sijaan oletusviestiä sovelluksen valitulla kielellä.