Miten näytän matkapuhelinnumeroni lähettäessäni tekstiviestejä Skypesta?

Kun lähetät tekstiviestin Skypesta, vastaanottaja näkee Skype-nimesi ensimmäiset 11 merkkiä. Jos Skype-nimesi on esimerkiksi minunskypenimeni, vastaanottaja näkee nimen minunskypen. Tekstiviestiisi ei voi vastata.

Voit kuitenkin vaihtaa lähettäjätunnuksen siten, että sen tilalla näytetään matkapuhelinnumerosi. Tämä tarkoittaa, että vastaanottaja voi vastata tekstiviestiisi ja että vastaus lähetetään matkapuhelimeesi (ei Skypeen).

Lähettäjätunnuksen vaihtaminen edellyttää, että vahvistat matkapuhelinnumerosi Skypessa.

Voit vahvistaa matkapuhelinnumerosi Skypen Windows-versiossa valitsemalla Työkalut> Asetukset> Pikaviestit & tekstiviestit> Tekstiviestiasetukset, klikkaamalla linkkiä Vahvista matkapuhelinnumero ja noudattamalla ohjeita.

Voit vahvistaa matkapuhelinnumerosi Skypen Mac-versiossa valitsemalla Skype> Asetukset> Viestitoiminnot> Vahvista numerosi ja noudattamalla ohjeita.

Tärkeää: Varmista, että annat puhelinnumerosi oikeassa kansainvälisessä muodossa tai muutoin et ehkä saa vahvistustekstiviestiä.

Kun olet vahvistanut matkapuhelinnumerosi, se näkyy lähettäjätunnuksena kaikissa Skypesta lähettämissäsi tekstiviesteissä.

Kanadassa, Kiinassa, Taiwanissa ja Yhdysvalloissa matkapuhelimiin lähetetyt tekstiviestit eivät näytä Skype-nimeäsi eivätkä vahvistettua matkapuhelinnumeroa. Sen sijaan näillä tekstiviesteillä on lähettäjätunnuksena yleinen, ennalta määritetty numero. Venäjällä matkapuhelimiin lähetetyt tekstiviestit eivät näytä Skype-nimeäsi. Näkyvissä on yleinen numero, ellet ole määrittänyt matkapuhelinnumeroasi lähettäjätunnukseksi.