Miten saan matkapuhelinnumeroni näkymään, kun lähetän tekstiviestejä Skypestä?

Takaisin hakutuloksiin

Kun lähetät tekstiviestin Skypestä, vastaanottaja näkee Skype-nimesi 11 ensimmäistä merkkiä. Jos esimerkiksi Skype-nimesi on minunskypenimeni, vastaanottaja näkee nimen minunskypen. Hän ei voi vastata tekstiviestiisi.

Voit kuitenkin muuttaa lähettäjän tunnuksesi siten, että tämän sijaan näytetään matkapuhelinnumerosi. Tällöin vastaanottaja voi vastata tekstiviestiisi, ja saat vastauksen matkapuhelimeesi (et Skypeesi).

Sinun täytyy vahvistaa matkapuhelinnumerosi Skypessä, jotta voit muuttaa lähettäjän tunnuksesi.

Vahvista matkapuhelinnumerosi Skypen Windows-työpöytäversiossa siirtymällä kohtaan Työkalut >Asetukset >Pikaviestit ja tekstiviestit >Tekstiviestiasetukset, napsauttamalla linkkiä Vahvista matkapuhelinnumerosi ja noudattamalla ohjeita.

Vahvista matkapuhelinnumerosi Skypen Mac-versiossa siirtymällä kohtaan Skype >Asetukset>Viestit>Vahvista numerosi ja noudattamalla ohjeita.

Tärkeää: varmista, että annan puhelinnumerosi oikeassa kansainvälisessä muodossa, muutoin et välttämättä saa vahvistustekstiviestiä.

Kun olet vahvistanut matkapuhelinnumerosi, kaikissa Skypestä lähettämissäsi tekstiviesteissä näkyy matkapuhelinnumerosi lähettäjän tunnuksena.

Tekstiviesteissä, jotka lähetetään matkapuhelimiin Kanadassa, Kiinassa, Tšekin tasavallassa, Puolassa, Taiwanissa ja Yhdysvalloissa, ei näytetä Skype-nimeäsi tai vahvistettua matkapuhelinnumeroasi. Näissä tekstiviesteissä näkyy sen sijaan lähettäjän tunnuksena yleinen ennalta määritetty numero. Venäläisiin matkapuhelimiin lähetetyissä tekstiviesteissä ei näytetä Skype-nimeä. Niissä näytetään yleinen numero, ellet ole määrittänyt matkapuhelinnumeroasi lähettäjän tunnukseksi.