Voiko Microsoft Outlook -yhteyshenkilöille soittaa Skypessä?

Voit näyttää Microsoft Outlook -yhteyshenkilösi kontakteina Skypessä ja soittaa heille, jolloin tarvitset hieman Skype-saldoa tai paketin. Jos teet näin, kaikki kontaktiluettelossasi näkyvät kaikki Outlook-osoitekirjasi yhteyshenkilöt, joiden tiedoissa on puhelinnumero.

Outlook-yhteyshenkilöt näkyvät Skypessä vain siinä tietokoneessa, johon Outlook-osoitekirja on tallennettu. Jos kirjaudut Skypeen toisella tietokoneella, Outlook-yhteyshenkilösi eivät näy Skypessä. Voit kuitenkin lisätä ja tuoda kontakteja, jolloin ne näkyvät kontaktiluettelossasi siitä riippumatta, millä laitteella kirjaudut Skypeen.

Voit ottaa Outlook-yhteyshenkilöiden näytön käyttöön valitsemalla valikkopalkista Kontaktit> Näytä Outlook-yhteystiedot. Kun olet tehnyt tämän, Outlook-yhteyshenkilösi tulevat näkyviin kontaktiluetteloosi.

Voit suodattaa kontaktiluettelossa näytettäväksi vain Outlook-yhteyshenkilöt klikkaamalla kontaktiluettelon avattavan Kaikki-luettelon nuolikuvaketta ja valitsemalla Microsoft Office Outlook.

Voit soittaa Outlook-yhteyshenkilölle samalla tavalla kuin Skype-kontaktille, mutta tarvitset soittamiseen hieman Skype-saldoa tai paketin. Huomaa, että jos Outlook-yhteyshenkilölle on tallennettu useita puhelinnumeroita, soittoalueella on useita välilehtiä. Valitse sen numeron välilehti, johon haluat soittaa, ja klikkaa sitten vihreää soittopainiketta. Jos haluat päivittää Outlook-yhteyshenkilön tiedot, tee se Outlookissa, jotta muutokset voidaan päivittää Skypeen. Aina kun päivität tai lisäät Outlookissa kontaktin, jonka haluat näkyvän myös Skypessä, sinun on poistettava Näytä Outlook-yhteystiedot -valinta ja valittava se sitten uudelleen.