Miten Skypen Windows-työpöytäversion kielen voi vaihtaa?

Tämä artikkeli on saatavana myös tuotteille:

Skypen Windows-työpöytäversion kielen voi vaihtaa käyttöjärjestelmän kielestä riippumatta. Skypen kielen vaihtaminen on helppoa:

1. Kirjaudu Skypeen.
  2. Valitse valikkopalkissa Työkalut> Vaihda kieltä.

Näyttökuva Skypen Windows-työpöytäversiosta ja Skypen valikkopalkin Työkalut-valikosta valitusta Vaihda kieltä -luettelosta
  3. Valitse haluamasi kieli.

Skypen kieli vaihtuu valintasi mukaiseksi.

Jos haluamaasi kieltä ei ole vaihtoehdoissa, voit kääntää Skypen haluamallesi kielelle seuraavasti:

1. Avaa Kielitiedoston muokkausohjelma valitsemalla valikkopalkista Työkalut > Vaihda kieltä> Muokkaa Skypen kielitiedostoa….

Näyttökuva Skypen kielitiedoston muokkausohjelmasta, jonka avulla voit kääntää Skype-sovelluksen valikkovaihtoehtoja. Muokkausohjelmassa on painikkeet muutosten käyttöönottoa, uuden kielitiedoston tallennusta ja aiemmin luodun kielitiedoston lataamista varten
  2. Klikkaa haluamaasi Nykyinen-sarakkeen riviä ja kirjoita siihen haluamasi käännös alkuperäisestä tekstistä.

Kommentti-saraketta ei tarvitse kääntää.
  3. Kun käännös on valmis, klikkaa Tallenna nimellä… -painiketta ja tallenna kielitiedosto seuraavaan kansioon:

32-bittiset käyttöjärjestelmät: C:\Program Files\Skype\Phone

64-bittiset käyttöjärjestelmät: C:\Program Files (x86)\Skype\Phone
  4. Ota uusi kielitiedosto käyttöön valitsemalla Käytä.

Voit ladata aiemmin tallentamasi tai lataamasi kielitiedoston seuraavasti:

1. Valitse Työkalut> Vaihda kieltä> Lataa Skypen kielitiedosto….
  2. Etsi haluamasi kielitiedosto ja valitse Avaa.
  3. Ota uusi kielitiedosto käyttöön valitsemalla Käytä.

Skype käyttää lataamaasi kielitiedosto aina, kun kirjaudut Skypeen, ja muokkaamasi kieli näkyy luettelossa, kun valitse Työkalut> Vaihda kieltä.

Haluatko uusia kielivaihtoehtoja? Skype-yhteisöstä saat ohjeita yhteisön kääntämien kielitiedostojen käyttöönotosta.