Miten voin asentaa Skypen?

Kun haluat asentaa Skypen, lataa uusin versio Skypen sivustosta. Älä lataa Skypeä mistään muualta.

Onko Skypen lataamisessa ongelmia?

Skypen asennustiedoston koko on noin 1,6 Mt. Kun suoritat asennustiedoston, asennusohjelma lataa Skype-sovelluksen (noin 20 Mt) taustalla. Jos internet-yhteytesi katkeaa, asennusohjelma jatkaa asennusta, kun yhteys on palautettu.

Jos et halua käyttää kevyttä asennusohjelmaa, lataa täydellinen asennusohjelma (noin 54 Mt).

Haluatko poistaa kokonaan ja asentaa uudelleen Skypen Windows-työpöytäversion tai Skypen Mac-version?

Oletko uusi Skypen käyttäjä? Näin pääset alkuun Windows-työpöytäversion tai Skypen Mac-version kanssa.