Miten voin asentaa Skypen?

Kun haluat asentaa Skypen, lataa uusin versio Skypen sivustosta. Älä lataa Skypeä mistään muualta.

Onko Skypen lataamisessa ongelmia?

Skypen asennustiedoston koko on noin 1 Mt. Kun suoritat asennustiedoston, asennusohjelma lataa Skype-sovelluksen (noin 20 Mt) taustalla. Jos internet-yhteytesi katkeaa, asennusohjelma jatkaa asennusta, kun yhteys on palautettu.

Jos et halua käyttää kevyttä asennusohjelmaa, lataa täydellinen asennusohjelma (noin 24 Mt).

Haluatko poistaa kokonaan ja asentaa uudelleen Skypen Windows-työpöytäversion tai Skypen Mac-version?

Oletko uusi Skypen käyttäjä? Näin pääset alkuun Windows-työpöytäversion tai Skypen Mac-version kanssa.