Klikkaa Skype-puheluun -toiminto muuttuu

Klikkaa Skype-puheluun -toiminto poistuu käytöstä 20.10.2016. Klikkaa Skype-puheluun -toiminto oli lisäosa, joka korosti puhelinnumerot verkossa. Lisäosan asentanut käyttäjä saattoi napauttaa korostettua numeroa ja soittaa siihen Skype-saldolla.

Vaikka Skype-laajennus ei suoraan korvaa Klikkaa Skype-puheluun -toimintoa, se mahdollistaa oikotien Skype-puheluiden soittamiseen ja jakamiseen verkossa, jos käytössä on Chrome- tai Firefox-selain.

Skype-laajennuksen avulla voit nopeasti jakaa verkkosivuja, URL-osoitteita ja videoita Skype-yhteystietojesi kanssa ja saat helposti lisäpotkua Skype-keskusteluihisi. Sen avulla pääset nopeasti myös Skypen verkkoversioon, jolla voit käyttää Skypeä ja soittaa lanka- ja matkapuhelimiin edullisesti.

Skype-laajennus

Kun haluat soittaa lanka- ja matkapuhelimiin verkossa, kopio puhelinnumero selaimessasi ja lisää se Skypen verkkoversion numerovalintanäppäimistöön.

Skypen numerovalintanäppäimistö

Lisäämme paljon uusia ominaisuuksia Skype-laajennukseen tulevien kuukausien aikana, joten seuraile päivityksiä.

Opi lisää Skype-laajennuksesta tai lataa se Chrome- ja Firefox-selaimelle.