Miten voin suorittaa useita Skype-tilejä samanaikaisesti?

Tietokoneessa voi olla käynnissä useita Skype-tilejä tietokoneessa samaan aikaan. Tämä on hyödyllinen ominaisuus esimerkiksi silloin, kun sinulla on työkäytössä ja henkilökohtaisessa käytössä oleva Skype-tili. Jos haluat pysyä kirjautuneena molemmille tileille samaan aikaan, sinun on käynnistettävä uusi Skype-ilmentymä.

Muista, että jos Skype-esiintymiä on käynnissä useita, sinun on ehkä käytettävä Tehtävienhallintaa Skypen sulkemiseen.

Voit suorittaa toisen Skypen Windows-version esiintymän seuraavasti:

1. Paina näppäimistön Windows- ja R-näppäimiä samanaikaisesti.
  2. Kirjoita Suorita-ikkunaan %programfiles(x86)%/skype/phone/ ja valitse OK.

Jos tämä aiheuttaa virheen, kokeile uudelleen kirjoittamalla Suorita-ikkunaan %programfiles%/skype/phone/.
  3. Klikkaa Skype.exe-tiedostoa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Lähetä kohteeseen> Työpöytä (luo pikakuvake).

4. Etsi juuri luomasi pikakuvake työpöydältä, klikkaa sitä sitten hiiren kakkospainikkeella ja valitse Ominaisuudet.
  5. Lisää Pikakuvake-välilehden Kohde-kenttään polun loppuun määritys /secondary. Kohde-kentässä pitäisi olla nyt määritys "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary (tai "C:\Program Files (x86)\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary, jos käytössäsi on 64-bittinen käyttöjärjestelmä).

6. Valitse OK. Kun tästä lähtien kaksoisklikkaat työpöydällä olevaa Skype-pikakuvaketta, se avaa uuden Skype-esiintymän.