Miksi online-tilassa oleva kontakti näkyy offline-tilassa?

Kun joku kirjautuu Skypeen, hänen tilansa näkyy hänelle online-tilana.

Joskus hän ei kuitenkaan näy heti muille. Hän on saattanut myös määrittää tilakseen Huomaamaton.

Jos kontakti on online-tilassa, voit soittaa hänelle tai lähettää hänelle pikaviestin, vaikka hänen tilansa ei olisi vielä päivittynyt. Jos soitat hänelle tai lähetät hänelle pikaviestin, hänen tilansa päivittyy yleensä heti, ellei hän ole valinnut olla Huomaamaton-tilassa.

Lisätietoja tila-asetuksista ja niiden muuttamisesta.