Mitä tekstiviestien lähettäminen maksaa?

Skypestä lähetettävän tekstiviestin hinta vaihtelee vastaanottomaan mukaan. Tarvitset hieman Skype-saldoa, sillä tekstiviestien lähetys ei kuulu paketteihimme.

Voit tarkistaa kaikkien kohteiden tekstiviestihinnat hintasivulta. Kirjoita hakuruutuun sen maan nimi, johon haluat lähettää viestin. Valitse sitten maksutavan valintakohdasta vaihtoehto, jolla Skype-saldoa veloitetaan käytön mukaan. Tekstiviestin hinta tulee näkyviin sivun alaosaan.

Jos haluat hinnan jossakin toisessa valuutassa, valitse valuutta avattavasta luettelosta.

Jos sinulla on jo Skype-saldoa, voit tarkistaa tekstiviestin hinnan myös Skypestä. Se tulee näkyviin keskusteluruudun yläpuolelle ennen tekstiviestin lähettämistä:

Skype ei veloita sinua, jos joku lähettää sinulle tekstiviestin Skypestä. Normaalit viestinvälitys- ja tiedonsiirtomaksut saatetaan kuitenkin veloittaa, ja nämä tekstiviestit saattavat vaikuttaa matkapuhelinpakettiisi asetettuihin viestirajoituksiin. Kysy lisätietoja matkapuhelinoperaattoriltasi.

Etkö ole varma siitä, miten tekstiviestejä lähetetään Skypessä? Tutustu tähän kätevään oppaaseen.