Voiko tekstiviestejä lähettää usealle henkilölle samanaikaisesti?

Kyllä. Voit lähettää tekstiviestin jopa 50 vastaanottajalle kerrallaan. Klikkaa vain teksti-ikkunassa Lisää henkilöitä -painiketta ja aloita kirjoittaa tekstiviestejä. Voit lisätä vastaanottajat valitsemalla kontakteja (valitse useita kontakteja pitämällä Ctrl-näppäintä painettuna, kun klikkaat kontakteja) tai kirjoittamalla vastaanottajan puhelinnumeron numerokenttään. Kun olet lisännyt haluamasi kontaktit, lisää heidät vastaanottajiksi valitsemalla Valitse ja klikkaamalla sitten Lisää-painiketta.

Huomaa, että kustakin lähetettävästä tekstiviestistä peritään maksu. Jos esimerkiksi lähetät tekstiviestin viidelle vastaanottajalle, sinulta veloitetaan viiden tekstiviestin hinta.

Etkö ole varma siitä, miten tekstiviestejä lähetetään Skypessä? Tutustu tähän kätevään oppaaseen.