Ohje Windows Desktop

Kuinka voin vaihtaa tai palauttaa Skype-salasanani?

  1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Valitse vaihda salasana -linkki.
  3. Opastamme sinua salasanan vaihtamisessa.

Siirry salasanan palautussivulle, jos haluat palauttaa salasanasi.

Jos käytät Facebookin kirjautumistietoja Skypee-kirjautumiseen, voit vaihtaa salsanasi Facebook-sivustolla.

Oletko unohtanut salasanasi? Siirry Facebookin salasanan palautussivulle, jos haluat palauttaa salasanasi.

Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.

Oliko tästä artikkelista apua?

Kyllä Ei

Kerro, miksi meistä ei ollut tänään apua

Tärkeää : Älä kirjoita yllä olevaan kenttään mitään henkilökohtaisia tietoja (kuten Skype-nimeä, sähköpostiosoitetta, Microsoft-tiliä, salasanaa tai oikeaa nimeä tai puhelinnumeroa).

Kysy yhteisöltä

Katso, mitä muut sanovat aiheesta "Suojaus ja estetyt tilit" Skype-yhteisössä.

Liity keskusteluun

Tarvitsetko lisäohjeita? Tukitiimimme on valmis auttamaan. Kysy neuvoja nyt