Miten voin vaihtaa salasanani?

Salasanan vaihtaminen käy helposti. Sen vaihtamistapa määräytyy Skypeen kirjautumisen perusteella.

Jos käytät käyttäjänimeä (jossa ei ole @-merkkiä) ja salasanaa, kirjaudut sisään Skype-nimellä.

Jos käytät sähköpostiosoitetta ja salasanaa (samaa kuin muissa Microsoft-laitteissa ja -palveluissa), kirjaudut sisään Microsoft-tilillä.

Jos käytät Facebook-sähköpostia/puhelinnumeroa ja salasanaa, kirjaudut sisään Facebook-tilillä.

Vaihda salasanasi valitsemalla jokin alla olevista vaihtoehdoista.

1. Kirjaudu tilillesi tästä linkistä.
  2. Valitse Skype-tilin vierestä vaihtoehto Vaihda salasana:

3. Kirjoita vanha salasanasi ja kirjoita sitten uusi salasana kaksi kertaa annettuihin kenttiin.
  4. Valitse Tallenna.

Unohditko Skype-salasanasi? Palauta salasana salasanan palautussivulla. Tämä edellyttää, että tiedät rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen. Jos et tiedä rekisteröimääsi sähköpostiosoitetta, voimme auttaa.

Haluatko vaihtaa rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen? Katso miten.

Jos olet kokeillut edellä kuvattuja ohjeita, mutta et voi edelleenkään kirjautua tilillesi, ota yhteyttä Skypen asiakaspalveluun.

Jos kirjaudut Skypeen Microsoft-tililläsi, voit vaihtaa salasanasi Microsoftin sivustossa. Kirjaudu vain Microsoft-tilillesi ja valitse Vaihda salasana. Tämä vaihtaa salasanan kaikkiin Microsoft-tiliä käyttäviin palveluihin, ei pelkästään Skypeen.

Salasanan vaihtaminen edellyttää, että tiedät vanhan salasanan. Unohditko salasanasi? Palauta salasana salasanan palautussivulla.

Jos kirjaudut Skypeen Facebook-tunnuksillasi, voit vaihtaa salasanasi Facebook-sivustossa.

Unohditko salasanasi? Palauta salasana Facebookin salasanan palautussivulla.

Skype ei vastaa ulkoisten sivustojen sisällöstä.