Miten Skypen arvoseteleitä ja prepaid-kortteja käytetään?

Skype-arvosetelit ja prepaid-kortit ovat sähköisiä arvoseteleitä, joita myydään useissa jälleenmyyntipisteissä. Voit lisätä niillä saldoa Skype-tilillesi tai soittaa puheluja millä tahansa tilauspaketilla.

Selvitä, mistä voit ostaa Skype-arvoseteleitä.

1. Kirjaudu sisään tilillesi.
  2. Mene Tilitiedot-kohdan alla > Laskutus ja maksut ‑kohtaan ja valitse Lunasta arvoseteli.
  3. Anna arvosetelin kuitin yksilöllinen numero tai prepaid-kortin raaputuskentän alta paljastuva PIN-koodi.
  4. Hyväksy Skypen käyttöehdot valintaruudulla ja valitse sitten Lunasta.

Jos ostit Skype-arvosetelin verkossa, saat sähköpostin, joka sisältää setelin koodin. Klikkaa lunastuskoodia sähköpostissa, niin sinut siirretään Arvosetelin lunastus ‑sivulle. Arvosetelin numero kirjataan automaattisesti. Jos sähköpostissa ei ole linkkiä, anna koodi manuaalisesti seuraamalla yllä olevia ohjeita.

Kyllä. Jos olet ostanut Skype-arvosetelin eri valuutalla kuin sillä, jolla Skype-tilisi on rekisteröity, muunnamme arvosetelin arvon Skype-tilisi valuutalle. Tilillesi lisättävä summa voi vaihdella valuuttakurssien mukaan.

Oletko valmis oppimaan lisää?
Miten Skype-saldoa voi antaa lahjaksi?
Skype-arvosetelien vianetsintä