Kuinka vaihdan ensisijaisen sähköpostiosoitteeni tai lisään profiiliini toisen sähköpostiosoitteen?

Profiilissasi on oltava ensisijainen sähköpostiosoite, koska lähetämme siihen tärkeitä tietoja Skype-tilistäsi. Sinun on myös tiedettävä se, jos salasana on palautettava.

Ensisijaisen sähköpostiosoitteen lisäksi voit lisätä useita eri sähköpostiosoitteita profiiliin, mikä auttaa ystäviäsi ja yhteystietojasi etsimään sinut Skypestä. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun kollegasi tietävät vain työsähköpostiosoitteesi, mutta käytät henkilökohtaista osoitetta rekisteröitynä sähköpostiosoitteena.

Jos kirjaudut sisään käyttäen Microsoft-tiliä ja haluat lisätä uuden sähköpostiosoitteen tai päivittää sähköpostiosoitteesi, siirry aiheeseen Microsoft-kirjautumisen hallinta.

Toisen sähköpostiosoitteen lisääminen Skype-profiiliin:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Klikkaa profiilikuvaasi tai valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Muokkaa profiilia.

3. Vieritä alas Yhteystiedot-osioon ja klikkaa Lisää sähköpostiosoite.

4. Kirjoita näkyviin tulevaan ruutuun uusi sähköpostiosoite ja klikkaa sivun alaosassa olevaa vihreää Tallenna-painiketta.

Sähköpostiosoite lisätään profiiliisi. Kukaan ei näe sähköpostiosoitteitasi – ne näkyvät vain sinulle, kun kirjaudut tilillesi.

Sähköpostiosoitteita voi lisätä enimmillään kolme – tee vain edellä kuvatut toimenpiteet uudelleen.

Voit määrittää profiilin sähköpostiosoitteen ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Klikkaa profiilikuvaasi tai valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Muokkaa profiilia.

3. Vieritä alas Yhteystiedot-osioon ja klikkaa oikealla olevaa Muokkaa-painiketta.

4. Valitse ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi määritettävän osoitteen vierestä vaihtoehto Aseta ensisijaiseksi sähköpostiosoitteeksi ja klikkaa sivun alaosassa olevaa vihreää Tallenna-painiketta.

5. Vahvista ensisijaisen sähköpostiosoitteen muutos antamalla salasanasi.

Oletko unohtanut salasanasi? Voimme auttaa.

Voit muokata sähköpostiosoitetta tai poistaa sen profiilistasi, jos et enää käytä sitä. Voit muokata profiilin sähköpostiosoitetta tai poistaa sen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään tilillesi.

2. Klikkaa profiilikuvaasi tai valitse sivun alareunasta Tilitiedot-osiosta Muokkaa profiilia.

3. Vieritä alas Yhteystiedot-osioon ja klikkaa oikealla olevaa Muokkaa-painiketta.
  4. Klikkaa muutettavaa sähköpostiosoitetta ja muokkaa sitä tai poista se ja klikkaa sitten sivun alaosassa olevaa vihreää Tallenna-painiketta.

Et voi poistaa ensisijaista sähköpostiosoitettasi, sillä Skype-profiilissa on aina oltava sähköpostiosoite.